Τηλ.::
Κίνα γραμμική σχέση κίνηση κατασκευαστής
Shanghai Heer Automation Equipment Ltd.

Σαγκάη Heer Automation Equipment Ltd.

Αρχική Σελίδα

Shanghai Heer Automation Equipment Ltd. Γύρος εργοστασίων

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχονται από την επιχείρηση

  Η επιχείρηση είναι κύριος προμηθευτής των τμημάτων μετάδοσης στην Κίνα, που ειδικεύεται στην κατασκευή, τη λειτουργία και τις πωλήσεις των γραμμικών τμημάτων κινήσεων. Τα κύρια προϊόντα της επιχείρησης περιλαμβάνουν: γραμμικά ρουλεμάν, γραμμικοί οδηγοί, βίδα σφαιρών, μηχανοποιημένος άξονας, μονάδα υποστήριξης βιδών, σύζευξη, καρύδια κλειδώματος, ρουλεμάν και άλλα τμήματα μετάδοσης και σχετικά εξαρτήματα. Η επιχείρησή μας έχει το εμπορικό σήμα της HSFWIN, και τη διανομή πρακτόρων HIWIN, PMI, THK, SBC, TBI, ABBA και άλλων σημαντικών εμπορικών σημάτων. Τα προϊόντα περιλαμβάνουν τα εργαλεία μηχανών, τη βιομηχανική αυτοματοποίηση, τα γενικά βιομηχανικά μηχανήματα, τα όργανα ακρίβειας, τον ημιαγωγό και τον εξοπλισμό κατασκευής LCD, τα τρόφιμα ιατρικούς και περιποίηση, το αεροδιάστημα, τα συστήματα μεταφορών, τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες υπολογιστών, τη δοκιμή και τη μέτρηση, την αυτοκίνητη συνέλευση και τις εξεταστικές και άλλες βιομηχανίες που απαιτούν τα τμήματα μετάδοσης.

  Shanghai Heer Automation Equipment Ltd.

  Κύριο πεδίο αγοράς επιχείρησης

  Η επιχείρησή μας επενδύει πολλούς χρήματα και εγκεφάλους στην έρευνα των προϊόντων κατάλληλων για τη ζήτηση στην αγορά. Η υψηλού επιπέδου ομάδα επιστημονικής έρευνας, τα προηγμένα όργανα και η καλή επιστημονική ατμόσφαιρα εξασφαλίζουν τη σταθερότητα και την αξιοπιστία της ποιότητας των προϊόντων. Τα περισσότερα από τα προϊόντα καλύπτουν τις απαιτήσεις της ποιότητας εθνικών προϊόντων. Κυρίως πωλώ στις ξένες εταιρείες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδάς, Μεγάλη Βρετανία, Βραζιλία, Γερμανία, Ρωσία, Αυστραλία, Ελλάδα, οι Κάτω Χώρες, Ιρλανδία, Αυστραλία και ούτω καθεξής. Ιράν, Τουρκία, Σουηδία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Πολωνία και άλλες χώρες, προϊόντα για τον κόσμο.

  Shanghai Heer Automation Equipment Ltd.

  Οι κύριες ομάδες υπηρεσιών ή οι βιομηχανίες των προϊόντων της επιχείρησης

  Τα υπάρχοντα Αναγνωρισμένα εμπορικά σήματα της επιχείρησης είναι: HSFWIN. Τα γραμμικά ρουλεμάν, οι γραμμικοί οδηγοί, οι μονάδες βιδών σφαιρών, υποστήριξης βιδών, η σύζευξη, τα ρουλεμάν και άλλα τμήματα μετάδοσης και σχετικά εξαρτήματα χρησιμοποιούνται ευρέως στα εργαλεία μηχανών, τη βιομηχανική αυτοματοποίηση, τα γενικά βιομηχανικά μηχανήματα, τα όργανα ακρίβειας, τον ημιαγωγό και τον εξοπλισμό κατασκευής LCD, τα τρόφιμα και τη ιατρική φροντίδα, το αεροδιάστημα, τα συστήματα μεταφορών, τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες υπολογιστών, τη δοκιμή και τη μέτρηση, την αυτοκίνητη συνέλευση και τη δοκιμή και άλλα σχετικά εξαρτήματα. Άλλες βιομηχανίες που απαιτούν τα τμήματα μετάδοσης. Λόγω της ακριβούς ποιοτικής διαχείρισης και της καλής φήμης, τα προϊόντα μας έχουν πωληθεί στη Νοτιοανατολική Ασία, την Αφρική, τη Μέση Ανατολή, τη Νότια Αμερική και την Ευρώπη και άλλες χώρες και περιοχές.

   

  Shanghai Heer Automation Equipment Ltd.

 • OEM / ODM
 • Ε & Α
Στοιχεία επικοινωνίας
Shanghai Heer Automation Equipment Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Ning

Τηλ.:: 86-021-39949356

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Shanghai Heer Automation Equipment Ltd.
Δωμάτιο 5070, που χτίζει 4, Νο 580 δρόμος Shenzhou, περιοχή Fengxian, Σαγκάη
Τηλ.::86-021-39949356
Κίνα καλής ποιότητας Linear Motion Bearing προμηθευτής. Copyright © 2019 linearmotion-bearing.com. All Rights Reserved.