Τηλ.::
Κίνα γραμμική σχέση κίνηση κατασκευαστής
Shanghai Heer Automation Equipment Ltd.

Σαγκάη Heer Automation Equipment Ltd.

Αρχική Σελίδα

Shanghai Heer Automation Equipment Ltd.

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4 5

Shanghai Heer Automation Equipment Ltd.

        Η Co. εξοπλισμού αυτοματοποίησης της Σαγκάη Heer, ΕΠΕ βρίσκεται στη Σαγκάη, μια βαριά βιομηχανική πόλη, με τα μοναδικά πλεονεκτήματα μεταφορών. Είναι περιεκτική επιχείρηση που παράγει, πράκτορες και πωλεί τα μέρη αυτοματοποίησης FA. Θεωρούμε πάντα τη ικανοποίηση πελατών ως στόχο αναζήτησής μας. Μετά από πολλά έτη θυελλών, η επιχείρηση έχει αναπτυχθεί σε μια χούφτα των βιομηχανικών προμηθευτών μερών στη Σαγκάη. Η επιχείρηση έχει μια ομάδα των αφιερωμένων και έμπειρων επαγγελματιών αυτοματοποίησης. Εμμένοντας στην επιχειρησιακή φιλοσοφία της τιμιότητας, της συνεργασίας και της δημιουργίας αξίας, η επιχείρησή μας έχει γίνει ένας ολικός υψηλού επιπέδου επαγγελματικός ολοκληρωτής που αφιερώνεται στην έρευνα και την ανάπτυξη, την επεξεργασία και τις πωλήσεις, την αποθήκευση, τις υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης και συντήρησης του γραμμικού συστήματος μετάδοσης και του βιομηχανικού συστήματος ελέγχου αυτοματοποίησης.

        Η επιχείρησή μας έχει εμμείνει πάντα στην έννοια υπηρεσιών «υψηλού - ποιότητα, μεγάλης αξίας, γρήγορη παράδοση». Σύμφωνα με την αρχή «λαϊκού, της επιστήμης και της τεχνολογίας που οδηγεί», συν ένα σύστημα υγιούς παραγωγής, υψηλής ποιότητας υπηρεσία μεταπωλήσεων, απαίτηση-προσανατολισμένη η την αγορά συνεχής ανάπτυξη των νέων προϊόντων, συνεχώς βελτιώνοντας την ποιότητα των προϊόντων, εμμένει πάντα στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας. Μπορούμε γρήγορα να παρέχουμε στους πελάτες μια μεγάλη έκταση των γραμμικών προϊόντων μετάδοσης, τα κύρια προϊόντα της επιχείρησης είναι γραμμικά ρουλεμάν HSFWIN, γραμμικός οδηγός HSFWIN, βίδα σφαιρών HSFWIN, υποστήριξη HSFWIN, γλιστρώντας πίνακας ακρίβειας HSFWIN και άλλα εξαρτήματα μηχανημάτων μετάδοσης. Χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανία αυτοματοποίησης, τα βιομηχανικά μηχανήματα, τη βιομηχανία ημιαγωγών, τα μηχανήματα εργαλείων, την ιατρική βιομηχανία, CNC τα εργαλεία μηχανών, τα μηχανήματα ξυλουργικής, τα μηχανήματα μετάδοσης, την όργανο μέτρησης ακρίβειας, το μηχανικό βραχίονα, τον εξοπλισμό στάθμευσης και πολλούς άλλους τομείς.

        Η επιχείρηση έχει μια ομάδα πωλήσεων που ενσωματώνει την τέλεια τεχνολογία και την υψηλής ποιότητας υπηρεσία. Έχει τον τέλειο εξοπλισμό επεξεργασίας μηχανών και την επαγγελματικά εξασφάλιση ποιότητας και το σύστημα επίβλεψης. Έχει το άφθονο απόθεμα των κανονικών προτύπων. Προσπαθεί να παραδώσει τα προϊόντα σε πιό σύντομο χρονικό διάστημα, λεπτή επεξεργασία, ποιότητα-προσανατολισμένη στον, υπηρεσία μεταπωλήσεων, και έχει κερδίσει την ομόφωνη αναγνώριση από τους πελάτες σε όλη τη χώρα. Η επιχείρηση έχει πολύ να εμμείνει στην αρχή του πελάτη πρώτα και των εμπιστεμένος πελατών με την ειλικρίνεια. Ελπίζουμε ειλικρινά να καθιερώσουμε τις μακροπρόθεσμες και φιλικές συνεταιριστικές σχέσεις με σας και τη win-win συνεργασία. Ο σκοπός μας: Επαγγελματίας που διαμορφώνει την ποιότητα, υπηρεσία για να επιτύχει το μέλλον. «Ο πελάτης πρώτα, βιώσιμη διαχείριση, βιώσιμη ανάπτυξη» είναι η επιχειρησιακή πολιτική της επιχείρησης, αναμένουμε με ενδιαφέρον τους εσωτερικούς και ξένους χρήστες που επικοινωνούν με μας για να δημιουργήσουμε το καλύτερο μέλλον.

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Παράγοντας

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Άλλα

Μάρκες : HSFWIN

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100

Εξαγωγή pc : < 10%

ιστορία της εταιρίας

Η αποστολή μας

Δημιουργήστε την αξία για την κοινωνία, προσπάθεια για την αρμονική ανάπτυξη της πατρίδας μας

Το όραμά μας

Για να γίνει παγκόσμιας ποιότητας ευφυής κατασκευαστής εξοπλισμού πάρκων

Το Te γίνεται ένα παγκόσμιας ποιότητας ευφυές εμπορικό σήμα καρτών

Η αρχή μας

Το διάσημο εμπορικό σήμα συγκέντρωσης, επιτυγχάνει τη λαμπρή ζωή

Το πνεύμα μας

Εμπαθής, καινοτόμος, υπέρτατος

Το ύφος μας

Μέτριος, επαγγελματικός, ταχείας δράσης

Η έννοια πελατών μας

Δημιουργήστε την αξία γιατί οι πελάτες είναι ο μόνος λόγος για την ύπαρξή μας.

Ο πολιτισμός πυρήνων μας

Σεβασμός, ομαδική εργασία, πίστωση, ευγνωμοσύνη

Η φιλοσοφία λειτουργίας μας

Αδύνατη παραγωγή, μάρκετινγκ εμπορικών σημάτων, προσανατολισμός προϊόντων, αδύνατη διαχείριση

Η υπόσχεσή μας

Θα χαιρετήσουμε καθημερινά με το πλήρες πάθος όταν άνοδοι ήλιων, και λύνουμε τις απαιτήσεις και τις δυσκολίες πελατών στη ζωή, είναι μια πιθανότητα για μας να μεγαλώσουμε, απαιτούμαστε αυστηρά που σημειώνουμε πρόοδο και η έναρξη της νέας σκέψης καθημερινά σε αυτήν την αυστηρή, αποδοτική και ενωμένη ομάδα, συνεχίζει ως υψηλό πρότυπο.

υπηρεσία της εταιρίας

1. Εξασφάλιση ποιότητας
Με τα έτη μας εμπειρίας, προηγμένης τεχνολογίας και συνεχούς έρευνας, η ποιότητά μας είναι να ικανοποιήσουμε πλήρως τις ανάγκες της αγοράς να καλυφθούν οι απαιτήσεις των πελατών, πολλοί πελάτες χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας, πιστεύουμε ότι το προϊόν είναι πολύ καλό.

2. Ασφαλής μεταφορά
Ο τρόπος μεταφοράς μας λαμβάνεται σύμφωνα με την κατάσταση κάθε χώρας είναι διαφορετική μεταφορά, ενώ η συσκευασία μας, σύμφωνα με την πιό πρόσφατη τελωνειακή κατάσταση, ενημερωμένη συνεχώς, βελτίωσε τη συσκευασία μας. Μπορούμε επίσης να επιλέξουμε τη συσκευασία και οι μέθοδοι μεταφορών σύμφωνα με requirements.we σας εγγυώνται ότι το λαμβάνετε μέσα σε 3-15 εργάσιμες ημέρες στο προϊόν σας.

3. Η ποικιλομορφία προϊόντων

Τα κύρια προϊόντα της επιχείρησης περιλαμβάνουν: γραμμικά ρουλεμάν, γραμμικοί οδηγοί, βίδα σφαιρών, μηχανοποιημένος άξονας, μονάδα υποστήριξης βιδών, σύζευξη, καρύδια κλειδώματος, ρουλεμάν και άλλα τμήματα μετάδοσης και σχετικά εξαρτήματα.

4. Υψηλός - ποιοτική υπηρεσία
Καλύτερη υπηρεσία με την υπηρεσία και τις διαβουλεύσεις μεταπωλήσεων, έχουμε μια άριστη προσανατολισμένη προς τη εξυπηρέτηση πελατών προσέγγιση στην επιχείρησή μας, αντίθετα από τις περισσότερες περιοχές είμαστε με συνέπεια διαθέσιμοι μέσω της άμεσης επικοινωνίας πωλήσεων, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, και πάντα αποκρίνομαι στα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία μέσα σε 30 λεπτά.

Ομάδα επιχείρησης

Έχουμε την επαγγελματική τεχνική ομάδα, την ομάδα πωλήσεων και την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών. Μπορούμε να παρέχουμε τις αξιόπιστες ολικές υπηρεσίες στους πελάτες σε οποιαδήποτε σύνδεση πριν από, κατά τη διάρκεια και μετά από τις πωλήσεις. Η επιχείρησή μας δίνει προσοχή στην αξία των ταλέντων, σύμφωνα με την έννοια της λαϊκής, win-win συνεργασίας, για να παρέχει τις προστιθεμένης αξίας υπηρεσίες για τους πελάτες, και για να παρέχει ένα στάδιο για τους υπαλλήλους με το πρωτοποριακό πνεύμα για να παίξει τις δυνατότητές τους. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους συναδέλφους σε όλες τις βιομηχανίες στην αρχή της τιμιότητας και της εμπιστοσύνης, win-win συνεργασία, και δημιουργώ τα νέα επιτεύγματα. Η επιχειρησιακή φιλοσοφία της επιχείρησής μας πρόκειται να ενσωματώσει τους σφαιρικούς υψηλής ποιότητας πόρους και να επιταχύνει την κατασκευή για την Κίνα.

Shanghai Heer Automation Equipment Ltd.
Δωμάτιο 5070, που χτίζει 4, Νο 580 δρόμος Shenzhou, περιοχή Fengxian, Σαγκάη
Τηλ.::86-021-39949356
Κίνα καλής ποιότητας Linear Motion Bearing προμηθευτής. Copyright © 2019 linearmotion-bearing.com. All Rights Reserved.